Augusts 2011

Prognoze jaunajam mācību gadam!

Anonīms saglabāja, Pr, 08/29/2011 - 14:13

 Sveiciens visiem skolotājiem, augstskolu mācību spēkiem, skolēniem, studentiem un viņu vecākiem jaunajā mācību gadā! Lai mums visiem veicas mācību un radošajā darbā! Lai izdodas reformēt Latvijas izglītības sistēmu tā, ka labākais, kas tajā ir bijis, saglabātos, bet jaunais būtu savlaicīgi apspriests, izprasts, pietiekami nodrošināts ar finansējumu un kalpotu Latvijas atjaunotnei!

Piedāvājam lasītājiem tādu kā "prognozi jaunajam mācību gadam", kurā pedagogu nevalstisko organizāciju pārstāvis Andrejs Mūrnieks dalās savās pārdomās par problēmām, kas būs jārisina izglītībā tuvākajā laikā.

Andrejs Mūrnieks, Dr. sc. adm. Inovācijas, disciplīna un morāle – vērtības jaunajā mācību gadā!

Kristīgās vērtības dod Eiropai viengabalainību!

Anonīms saglabāja, Ot, 08/16/2011 - 00:47

„Ideja par vienotu Eiropu ir radusies dziļi ticīgu cilvēku prātos”  – atzina arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs savā uzrunā Aglonā. Kas šobrīd notiek Eiropā mēs redzam masu medijos: nevienprātība, nemieri Anglijā, puspsihopātiska nacionālista veiktas slepkavības Norvēģijā, finanšu krīze vairākās valstīs un nedrošība. Šādā situācijā patiešam rodas velēšanās vērsties pie Dieva pēc palīdzības, ko arī dara ticīgie. Piedāvājam Rīgas katoļu arhibīskapa-metropolīta Zbigņeva Stankeviča sprediķi Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkos Aglonā 15.augustā – nedaudz saīsinātā versijā.