Janvāris 2022

Ko nozīmē Krievijas ultimāts Rietumiem?

Anonīms saglabāja, Se, 01/08/2022 - 19:27

Vai Krievijas aktivitātes pie Ukrainas robežām ir blefs, vai tomēr nopietni draudi? Piedāvājam iepazīties ar franču vēsturnieces Fransuāzas Tomas domām par starptautisko situāciju un Krievijas faktisko ultimātu Rietumu pasaulei. Paldies Jānim Rožkalnam, kurš piedāvājis raksta tulkojumu. Raksta autore uzskata, ka divu līgumu piedāvājums ir nopietnākā šantāža kopš Aukstā kara laikiem, ko tiecas īstenot Putina režīms. Kas Maskavai liek domāt, ka Rietumu pasaule tieši šobrīd ir vāja? Ko darīt?

Fransuāza Toma. Ko nozīmē Krievijas ultimāts Rietumiem?

Vai bērnam iespējamas 2 mātes?

Anonīms saglabāja, Se, 01/08/2022 - 15:19

Piedāvājam izlasīt interviju ar Agnesi Irbi - filoloģijas zinātņu doktori, konservatīvās ievirzes tīmekļa žurnāla “TELOS” galveno redaktori. A. Irbe bažījas par dabiskās ģimenes aizsardzību pret globālo ideoloģiju uzbrukumiem un ES spiedienu uz tās dalībvalstīm, lai gan ģimenes izpratne un politika ir katras dalībvalsts kompetencē. Viņa pierāda, ka bioloģiski bērnam nevar būt 2 mātes. Šajā jautājumā "nevar būt centriskās pozīcijas. Vai nu esat par, vai pret. Vai nu var būt divas mātes, vai ir tikai viena. Nevar būt pusotra".

Agnese Irbe: Ja ES spiež Bulgāriju ierakstīt bērna dzimšanas apliecībā divas mammas, tad vairs nesaprotu, kur esam iestājušies.